Forum Zjawisk Niewyjaśnionych
zagadki ludzkości tajemnicze sprawy

∑ temat został odczytany 2990 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ZJAWISKA | Zagadki ludzkości
Demony pustoszą Afrykańskie wioski. 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Demony pustoszą Afrykańskie wioski."   

Veckas
 Wysłana - 3 grudzień 2005 21:29        | zgłoś naruszenie regulaminu

Demony pustosza Afrykanskie wioski.

Wielu ludzi z polnocnej Afryki jest przerazonych, seria wydarzen, ktore sami okreslaja jako terroryzowanie przez Demony. Wiecej niz dziesieciu pastorow oraz autorytetow szkol stawia czola przypadkom nawiedzen w szkolach i wioskach. Oto tylko niektore z przykladow. Siedemnastoletnia uczennica z wioski Oshidhiya w regionie Ohangwena w 8 klasie w "Ozizi Combined School" nie moze nosic ubran, poniewaz zajmuja sie one ogniem bez zadnej racjonalnej przyczyny. Johannes Nghidipo (21 l.) z wioski Elyalyatika w regionie Omusati, w szpitalu "Oshakati" ma rany na stopach od poparzen, ktore pojawiaja sie bez przyczyny i nie goja sie, tak iz prawdopodobnie jego nogi beda amputowane. W koncu 41 uczniow, w tym 39 dziewczynek i 2 chlopcow ze szkoly "Mumbwenge" blisko Oshigambo w Ohangwena ma napady szalu, w ktorych dzieci te padaja na ziemie w szkole, krzyczac by Szatan zostawil ich w spokoju. "Naprawde nie wiemy co robic", mowi dyrektorka tamtejszej szkoly Helena Makili. Mowi, ze 514 uczniow tej szkoly z klas od 1 do 10, 16 nauczycieli, dwoch sprzataczy i sekretarka sa totalnie zaskoczeni tymi wydarzeniami. Podne przypadki to tylko czesc, z coraz powszechniejszych "nawiedzen" w polnocnej Afryce.

źr- [http://www.unexplained-mysteries.com/viewnews.php?id=55702]

Specjalista -

Fluff.y
 Wysłana - 4 grudzień 2005 00:27      [zgłoszenie naruszenia]

Obudź w sobie Buddę

Znawca -

Malka56
 Wysłana - 4 grudzień 2005 09:58      [zgłoszenie naruszenia]

Nie wiem co powiedzieć na ten temat ale wiem jedno. Gdzieś czytałam albo ktoś mi mówił nie pamiętam dobrze aby nie kupować masek lub innych wyrobów z Afryki gdyż w nich są zakłęte duchy Afryki przeztamtejszych szamanów i te przedmioty mogą być bezpieczne tylko w Afryce. może tu jest to samo i szamani którzy utracili władzę ( nawracanie na katolcyzm i mułzumanizm) mszczą się zaklinając duchy i puszczając je do katolickich szkół.

P_E
Mad Marvin
 Wysłana - 4 grudzień 2005 15:05      [zgłoszenie naruszenia]

Za tą fotke masz soga, skąd ona?

EVERYBODY LIES

[setiathome.berkeley.edu/show_user.php?userid=9155259]

Veckas
 Wysłana - 4 grudzień 2005 15:19      [zgłoszenie naruszenia]

P_E Dzięki

Kliknij na ten link pod tematem

Specjalista -

P_E
Mad Marvin
 Wysłana - 4 grudzień 2005 19:29      [zgłoszenie naruszenia]

Mi to scene z jakiegos filmu przypominało

EVERYBODY LIES

[setiathome.berkeley.edu/show_user.php?userid=9155259]

BVV
 Wysłana - 11 grudzień 2005 21:39      [zgłoszenie naruszenia]

wszystko co złe spada na biedną Afrykę Jakby ludzie tam żyjący mieli mało cierpień z głodu, pragnienia, wojen i tym, że cały świat odwraca się od nich...

Voo de Mar
 Wysłana - 11 grudzień 2005 21:43      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli przyjąć istnienie reinkarnacji można zaryzykować tezę, że w Afryce znajduje się "strefa kary" za złe postępowanie w poprzednim wcieleniu, ewentualnie piekło na ziemi...

I like the free world...
Nothing's gonna change my world

Znawca -

BVV
 Wysłana - 11 grudzień 2005 23:02      [zgłoszenie naruszenia]

i jest tam o wiele gorzej, niż pokazują to w telewizji... zresztą nawet w telewizji nie pokazują tego, co tam się dzieje. W mediach istnieje podział na ludzi lepszych i gorszych, ich nie interesuje tragedia tych wszystkich ludzi. Już dawno przestałem oglądać wiadomości w tv, same steki bzdur i kłamstw, a ludzie to kupują

GDC
 Wysłana - 11 grudzień 2005 23:04      [zgłoszenie naruszenia]

Wiecie ze jestem SJ. W naszej "Straznicy" są tez opisy naszysch misjonarzy. W jednej z ostatnich jest wlasnie o Afryce. Dzieją sie tam CUDA doslownie. ODgolnie w europie ma sie dosyc kazdej religii. Gdy w europie SJ idą "po domach" to najczesciej sie ich splawia..
W afryce jest inaczej. Tam ludzie np. na ulicy czytają biblię. sami zaczepiają misjonarzy jakiejkolwiek relicgii i proszą o pomoc w zrozumieniu biblii, itd. Ludzie tam są bardzo spragnieni "strawy duchowej".
Niestety jest tez druga strona medalu. Szatanizm jesttam bardzo rozpowszechniony. I nie mówie tutaj o tym pod postacią ich poganskich zwyczajów. Tylko taki prawdziwy z iluminati`mi itd. Wiecie ze tam jest najwieksze "zaglebie szatanizmu".
Sceny takie sie zdarzają i zdarzac będą, bo tam gdzie chce sadzic Pszenicę jeden, drugi zaraz zjawia się z kąkolem.
Mozna powiedziec ze na terytorim afryki toczy sie walka o rząd dusz...
Co do masek itd. Racja. ALe najczesciej te sily wyczuwają nasze nastawienie do okultyzmu. JAk mamy "otwarte kanały" to nawet mozemy sprwadzic licho z paczką zapałek :)

Kiedys w necie dorwalem po frnacusku wywiad z guru szatanistów w afryce.. kumpel mi tlumaczyl.. oj zdziwilibyscie sie co on mówil..

Znawca -

Cioś
Myśliciel
 Wysłana - 12 grudzień 2005 06:26      [zgłoszenie naruszenia]

Fotka chyba z x-files.

BEST IDEAS COME FROM SPACE

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Demony pustoszą Afrykańskie wioski.