| Autor |
"GFP w mojej piwnicy!" |
|
|
K.B.
|
|
Wysłana - 5 sierpień 2006 00:39 Przeniesiona przez P_E z działu 'Nasze przeżycia/historie'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Wczoraj (o północy) mama poprosiła mnie, ażebym poszedł do piwnicy po konfitury. Gdy wszedłem do piwnicy zacząłem szukać odpowiedniego słoika. Gdy go znalazłem postanowiłem skosztować wyrobu mamy. Gdy odkręciłem wieczko TO się stało...
GFP ( Ghost From Preserve ) Duch z Konfitury - istota pochodzenia mistycznego określana jako duch zabitych owoców. Nazwę zawdzięcza dużej liczbie występowania zmory w konfiturach, gdzie owoce są bardzo skoncentrowane.
GFP przekazał mi informacje o przyszłości ludzkości. Jego wahadełko przewidziało nadejście Chupacabry w przypadku dalszego nieludzkiego traktowania owoców. Od tej chwili nie jem owoców ani warzyw, jedynie mięso.
Może warto przerzucić się na dietę wyłącznie mięsną?
| |
|
 |
|
|
|
CheGitarra
|
|
|
|
|
Gadzin
|
|
|
|
|
Ekuu
|
|
Dr House
|
|
SOG to mało! Wpas się kłaniam z zachwytu! ;)
Znawca -
 |
|
|
|
SPCNinja
|
|
O nadejsciu Chapacabry? hmm.. mozesz rozwinac co mial na mysli jednego co zabija wszystkich czy cala armie niczym plaga/szarańcza jedząca ludzi? no i oczywyscie SOG ;P ja jem ciagle mieso ;)
|
|
|
CheGitarra
|
|
|
|
|
K.B.
|
|
Hej! Ten temat pisałem w dziale "Nasze przeżycia" (przenieśli go). Miał być odpowiedzią na debilne opowieści jakie niektórzy wypisują np. [http://www.****************/temat3525/]
Bo mnie bardzo denerwują te duchy, wahadełka, aury, oobe...
Skoro mój temat przenieśli, to prawie całe forum powinni tu przenieść.
Dzięki za SOGa. |
 |
|
|
|
tomasn
|
|
|
|
|
Gadzin
|
|
K.B. Trzeba bylo sie upierac przy swojej wersji...
po paru dniach przekonal bys 2 osoby
kolejny dzien przyniosl by 5 osob
a za 2 tygodnie napisali by o tym w nautaliusie |
 |
|
|
|
Draculaa
|
|
Przecież owoce są po to żeby je jeść
|
|
elMadej
|
|
WoW, ale to może były popsute konfitury??? Mogły mieć jakieś właścwości halucynogenne! Ty się najadłeś i zaliczyłeś zgona. Co gorsza może nawet jeszcze teraz leżysz w piwnicy pod wpływem tej konfitury, a to co wydaje ci się być prawdziwe jest fałszywym skutkiem zjedzenia zepsutej konfitury!!!! Być może fakt , że teraz pisze ten post jest poprostu wymysłem Twojej chorej wyobraźnii wspomaganej przez konfiturę Twojej mamy?!?!?!?!?! WoW, niesamowite!!!