...No właśnie wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia?Ja niedawno doświadczyłem coś co wg mnie można zaliczyć właśnie do tegoJechałem pociągiem odwróciłem się zobaczyłem dziewczyne której wcześniej tam nie było poprostu stanęła jakiś metr ode mnie i stała tam a ja nie wiedziałem że tam jest bo przez dłuższy czas się nie patrzyłem w tamtym kierunkuGdy spojrzałem mój wzor zatrzymał się na jej pięknych oczach ...ona patrzyła sie na mnie ja na nią i tak chyba przez ok.30sec Nie myślałem kompletnie nic wtedy ani o tym gdzie jestem ani kim jestempoprostu stałem i się gapiłem jak ten barangdy pomyslałem że moze to beznadziejnie wyglądać i że może sobie o mnie coś pomyśleć odwróciłem wzrok i troche głupio mi było że tak perfidnie wlepiłem swój wzrok w nią...Taka sytuacja zdarzyła mi tylko raz w życiu właśnie wtedy ,dlatego postanowiłem o tym napisać.Niestety nie mam z nią kontaktu a szkoda.Żałuje bardzo tego ale cóż wracając do innego mojego postu w tym dziale są rzeczy które chciałbym zmienić w swoim życiu ale niestety.Pogrążony w nicości przeżywam swój ból istnienia..................................
Zagmatwałem sorka ale późno jest i oczy mi sie już kleja nie mówiąc już o mysleniu logicznym.Właśnie ide spać dobranoc wszystkim!!
Mnie sie tez tak raz zdarzylo 2 lata temu. Szedlem sobie z qmplem i tata w realu i sobie rozmawiamy.Nagle spojrzalem przed siebie i zobaczylem jakas dziewczyne i "trach" jak by we mnie piorun walnal (przelecial po mnie prad i zobaczylem jakby blysk flesza(moze ktos robil zdjecie :])) i stanolem i nic nie mowilem przez minute. oni sie wrocili i leja ze mnie co mi jest a ja qrcze chcialem sie wrocic ale jej juz nie bylo :(
No ale to predzej zauroczenie w danej osobie bo sie jej przeciez nie zna? Moze sie bardzo spodobac, przyciagnac uwage, ale milosc to glebsze uczucie nastepuje po poznaniu osoby a potem moze sie nawet okazac ze ktos nie jest wart funta kulakow.
wiadomo że to nie jest w dosłownym znaczeniu.Oczywiście że miłośc to kilkuletnia pielęgnacja związku gdzie po zauroczeniu następuje miłośc na wieki jak Romeo i Julia