Forum Zjawisk Niewyjaśnionych
zagadki ludzkości tajemnicze sprawy

∑ temat został odczytany 337 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ZJAWISKA | Nasze przeżycia/historie
Moje ja 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Moje ja"   

shefu
 Wysłana - 24 styczeń 2010 12:40        | zgłoś naruszenie regulaminu

Boisz sie ludzi (maja nad toba fizyczna wladze, dzialaja w grupie,sprzeciwiajac sie ogolowi latwo przegrac)
Jestes jak Lucyfer (Upadly aniol to ty! / Upadles tak samo jak on)
Pod wplywem zawisci urody(zalet) innym (zawiscic inaczej chciwosc chec czyjegos mienia/ciala)
Obsesja Dantego ... (Poczytaj / Dowiedz sie Czegos/Zrob porownanie)
Zagadka (to Labirynt Fauna / Ukryty sens istnienia ludzkosci <--- Ukryty przez Boga)
Umierajac stajesz sie dobry (Bo niechcesz juz nic od zycia / Pozostawiasz materializm)
Swiat Wariacji (Sentencja/ Tyle niezrozumialych rzeczy wlokol nas/swiat to pomieszanie z poplataniem)
Wodor i Tlen laczy taka sama milosc jak Mezczyzne i Kobiete (Gdy ja rozdzielisz wydziela sie masa enegi "Gniewu/Nienawisci")
Milosc to przywiazanie do drugiej osoby (Obsesja / ciagly niepokuj o dobro drugiej osoby)
Wariaci to obojniacy (Prawdziwy wariat nie mysli o splodzeniu potomstwa, wiec jego plec niema znaczenia)
Mozg ma podobna budowe do Galaktyki (Gdyby przyjac ze nerwy to gwiazdy w ktorych zachodza reakcje chemiczne)
Moj promyk wygasl (Sentencja /Memento Mori = Pamiec o smierci)
Zlo laczy ludzi (Wspolny wrog tworzy wiezi ludzkie / bo latwiej wygrac w grupie)
Zaufaj Przeznaczeniu (Sentencja /Moze byc rozumiane jak "Zaufaj Bogu")
Najgorsza nienawisc to ta pochodzaca z Milosci (Milosc jest jak balon, gdy rosnie to i milosc rosnie,szpilka to przeszkoda,niektorych przszkod nieda sie zneutralizowac,trzeba z nimi zyc/czekac)
Ateisci glosza ze Boga niema aby ich sumienie nie karalo/gryzlo (Dla wlasnych celow / Dla usprawiedliwienia : chciwosci/zadzy/nalogow/zla)
Czlowiek jest chciwy bo inaczej mogl by nieprzetrawac (Grzech pierworodny, zakorzenie w nas zla przez Boga)
Lucyfer dobra danego mu przez Boga niemog stlamsic,
ukryl go gleboko w sobie, a na powierzchni pozostawil zlo. (Motyw : grubej skorupki/ukrywanie czegos w wnetrzu)
Zlo to jego ochrona przed prawda. (Niechce pokaz ze w srodku jest dobry , "udaje zlego"/Bog zakorzenil w wszystkim co stworzyl dobro/Lucyfer to upadly aniol wiec musi je miec)
(Mitologia /Lucyfer zawsze chcial byc lepszy od "innych",
patrz zakorzenienie chciowsci w tym co tworzy Bog/
Bog stworzyl Ambicje pod przykreciem chciwosci/
ciagla chciwosc to Ambicje)
Nazywanie przeznaczenia przypadkiem to absurd. (Przeznacznie istnieje to oczywiste/Bo przeznacznie to przyszlosc/
Przeznacznie to zagadka wielka niewiadoma/Patrz "Labirynt Fauna")
Przyslosc to jak spacer przez gesta mgle (Sentencja/Niewiadomo na co sie trafi/co sie stanie/ nikt niezna przyszloci)
Milosc to nie seks (Gdy seksualnosc rosnie to milosc gasnie/ Stosunek pluciowy to akt/Akt ten niemusi byc uprawiany pod wplywem milosci)

Co o tym myślicie ?
Sorry że takie to zagwatmane ale możecie wyrywkowo komentować każde zdanie ...

Zmieniony przez - shefu w dniu 2010-01-24 12:41:56

"W życiu trzeba unikać ludzi spadających na dno"

Atanatari
Malkontent
 Wysłana - 24 styczeń 2010 18:43      [zgłoszenie naruszenia]

Cóż, żeby to klarownie wyglądało to bym nie powiedział... Popieprzenie z popierrrr...
Ale wyrywkowo idzie zrozumieć.

Większości z tych słów przyznałbym rację.

Milosc to nie seks (Gdy seksualnosc rosnie to milosc gasnie/ Stosunek pluciowy to akt/Akt ten niemusi byc uprawiany pod wplywem milosci)

Miłość jest jak ruch płyt tektonicznych (dobrałem sobie, co? ).
Póki płyty po prostu się poruszają względem siebie, ciśnienie rośnie. Aż dochodzi do trzęsienia ziemi. I znów spokój.

Czas był, jest i będzie.
Przyszłości nie było,
Przeszłości nie ma,
Teraźniejszości nie będzie.

shefu
 Wysłana - 24 styczeń 2010 18:58       [zgłoszenie naruszenia]

Lubię pisać sobie czasem jak mam "dziwny dzień"
-

Zmieniony przez - shefu w dniu 2010-01-24 18:59:00

"W życiu trzeba unikać ludzi spadających na dno"

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź