| Autor |
"Papiez nie zyje..." |
|
|
MaYaa
|
|
Wysłana - 2 kwiecień 2005 23:23 | zgłoś naruszenie regulaminu
 |
|
|
|
nowe widmo
|
|
wielka szkoda że umarł papież ale dobrze ze przynajmniej prima aprilis przetrzymał , uff...
|
|
Teos
|
|
marna mi pociecha... cały ten prima aprilis, to jakiś nieudany żart...
|
|
Pegaz_Ona
|
|
|
|
|
fogix
|
|
|
|
|
fjern
|
|
takie jest Prawo Śmierci, a nic nie jest potężniejsze od Niej.
|
|
r-o-z-a
|
|
Moja mama mówi że zmarł już w piątek. Ale nie chcieli mówić o tym w pryma aprilis więc powiedzieli to dopiero w sobotę. Nie zauważyliście że w piątek po pewnej godz. przestali informować o stanie zdrowia papieża choć mówili że informacje będą płynąć całą dobę... To mi się wydaje podejżane...
 |
|
|
|
fjern
|
|
po co sie roztrząsać nad tym ? stało się , jest jak jest i tyle.
Zmieniony przez - fjern w dniu 2005-04-03 13:50:13
|
|
rachela19
|
|
|
|
|
Hubro
|
|
Co wy wogole mowicie?PAPIEŻ zmarl wtedy kiedy zmarl, czyli o 21.37 w sobote. Malo tego, w ta wlasnie sobote obchodzone bylo swieto Matki Boskiej Fatimskiej. Siostra Łucja powiedziala, ze bardzo by chciala spedzic z Papieżem JEGO 85 urodziny (W maju) ale niestety tak bylo zapisane w Przepowiedni Fatimskiej, ze umra praktycznie w tym samym czasie,i nie spotkaja sie.
Ojcze Święty zaznaj spokoj ducha i spoczywaj w pokoju. Miej nasz narod i caly swiat pod swoja opieka. Amen.
Rest In Peace...
|
|
nowe widmo
|
|
żaden żart ...moim zdaniem po prostu śmierć PAPIEŻA 1 kwietnia dużo ujeła by z powagi tego wydarzenia... mniejsza zresztą o moje zdanie ...wielu wzięłoby ją za jaja żarty czy inne berety ...