| Autor |
"Prawda o Zyciu w Przeszlosci!" |
|
|
raven20
|
|
Witam oczywiscie ze nie jestem nawiedzony.Mam dopiero 21 lat;)
Poprostu faktem jest ze doswiadzylem w zyciu wiele dziwnych i nie wytlumaczalnych rzeczy.Czlowiek to wielka zagadka, jak narazie nie do rozwiazania,przynajmniej we wszystkich 100%
Pozdrawiam |
Znawca -
 |
|
|
|
igipop79
|
|
Raven20 a może ostatnio słuchałeś piosenki Budki Suflera pt. "Noc komety" ? |
 |
|
|
|
raven20
|
|
Po pierwsze nie slucham polskiej muzyki,wole klimaty rockowie i metalowe.
A po drugie jest taka piosenka? |
Znawca -
 |
|
|
|
igipop79
|
|
|
|
|
igipop79
|
|
Wracając do apokalipsy to przed uderzeniem komety (lub komet) mają być wg biblii 2 znaki :
1. Prześladowanie chrześcijan
2. Znaki na niebie w postaci zaćmienia słońca i zaciemnienia nieba, księżyc i gwiazdy mają przybrać kolor krwi.
Tak się zastanawiam czy to będzie dla ludzi zaskoczenie ?
Czy jest możliwe ,że obserwatorzy nieba nie zauważą tych komet odpowiednio wcześnie ?
Zmieniony przez - igipop79 w dniu 2005-11-24 22:34:15 |
 |
|
|
|
raven20
|
|
Przypomniało mi się że kometa była widoczna na kilka godzin przed uderzeniem.
I teoterycznie jest to możliwe! |
Znawca -
 |
|
|
|
Pegaz_Ona
|
|
Igipop79 napisał: Wracając do apokalipsy to przed uderzeniem komety (lub komet) mają być wg biblii 2 znaki :
1. Prześladowanie chrześcijan
Pierwszy punkt zawsze będzie spełniony, gdyż ogólnie w Polsce, jak i na świecie jest dużo nietolerancji. Dotykani są zarówno chrześcijanie, jak i innowiercy. Poza tym zdarzają się też "obłudnicy", a na to wiadomo że ludzie nie będą przymykać oka.
Reasumując więc powiem, że prześladowanie było jest i będzie, póki jest coś w rodzaju:
- rasizmu
- nazizmu
- obłudy...
- segregacji
Więc ciężko doszukiwać się w tym znaku - zwłaszcza czytając o tolerancji...bo zawsze tak będzie.... Tak samo można by napisać "prześladowanie Murzynów". Ten warunek spełniony będzie dopóki będą ludzie nie liczący się z nikim...
Zmieniony przez - Pegaz_Ona w dniu 2005-11-25 11:56:04 |
 |
|
|
|
igipop79
|
|
Pegaz_Ona, dobrze by było gdyby te prześladowania sprowadzały się tylko do nietolerancji.
Biblia mówi, że przyjdą dni kiedy wiara w Chrystusa będzie przestępstwem karanym śmiercią. I to właśnie będzie znak (piąta pieczęć).
Raven20, no nie wiem czy nadlatującą kometę (asteoroidę) zobaczymy dopiero gołym okiem. Chyba ,że jakąś małą. Ekspertem w tej dziedzinie nie jestem, ale wydyje mi się , że teleskopy monitorujące niebo wychwycą nadlatującą skałę z dużym wyprzedzeniem. |
 |
|
|
|
kornaas
|
|
|
|
|
raven20
|
|
Chodzi o to ze NASA moze sobie wiedziec,wazne jest to abysmy my zwykli ludzie sie nie dowiedzieli,wiedza ta wywolala by panike,korej nawet nie potrafimy sobie wyobrazic. |
Znawca -
 |
|