Jeżeliby byłoby tak jak mówisz czyli podświadomość wiedziałaby wszystko o naszej przyszłości to tak jakby ta przyszłość już zdarzyła więc życie nie miałoby sensu, byłoby jak powtórka filmu...
raven20 no ja do Ciebie milych slow nie napisalem ,ale nie napisalem tez nie milych wiec nie pisz odrazu ze Ci co milych slow nie pisza to oznacza prawdopodobnie ze dla nich brednie wypisujesz bo to ostatnie zdanie ktore napisales swiadczyc moze o poddaniu w watpliwosc tego co napisales bo widac ze zalezy Ci na uznaniu no i powroce jeszcze do swojego poprzedniego pytania czy moglbys sie zapytac podswiadomosci a moze juz wiesz czy juz na ziemi w tej chwili zyje antychryst jak tak to ile ma lat i w jakim kraju obecnie mieszka i licze na to teraz ze mi odpiszerz :)
Raven jesli mozesz to napisz jak dokladnie rozmawiasz ze swoja podswiadomoscia. Za pomoca wahadelka? Slyszysz jej glos? Nie moge za bardzo zrozumiec jak z nia gadasz a sam bym sobie z nia chetnie pogadal
A skad sie dowiedziales ze mozna gadac ze swoja podswiadomoscia tak aby dowiedziec sie przyszlosc lub przeszlosc?
1. Zastaniawia mnie czy raven20 sam wierzy w to co pisze bo mi się wydaje że jaja sobie robi.
2. Wszystkie posty które napisał można znaleść w internecie gdyż raven20 zebrał to wszystko na jednym forum
3. Spieprzem stąd. Czytanie tego forum obniża moje IQ do -20 000 (słownie minus dwadzieścia tysięcy). (zacząłem aż przeklinać )
4. PaVulon (czy jakoś tak) gratulacje z powodu tak długiego przebywania na tym forum i zostania przy pęłni władz umysłowych
5. A na koniec Raven20 przestań się popisywać znajomością stron z przepowiedniami bo to wszystko można znaleść na tysiącach stron (powtażam się ach to odmóżdzenie) we wszystkich językach świata (i nie tylko)
ej to forum jest wporzadku, tylko niektore tematy sa niepotrzebne, jednak i tak mozna znalezc tu wiele ciekawych rzeczy.