Forum Zjawisk Niewyjaśnionych
zagadki ludzkości tajemnicze sprawy

∑ temat został odczytany 41888 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ZJAWISKA | Zagadki ludzkości
Prawda o Zyciu w Przeszlosci! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Prawda o Zyciu w Przeszlosci!"   

raven20
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 20:07        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam wszystkich,od kilku lat zajmuje sie tematem zwiazanym z ufo,rozwojem duchowym itd.Od ponad roku miewam dziwne sny dotyczace przeszlosci jak i przyszlosci(W snach widze swoje poprzednie wcielenia itd)Od pewnego czasu rozmawiam ze swoim wyzszym Ja!Dowiedzialem sie bardzo duzop istotnych rzeczy dotyczacych Ziemii i nie tylko.......Gdy pierwszy raz udalo mi sie porozumiec nic specialnego nie poczulem jednak za kolejnym raze, przeszyla mnie zielona energia,gdy to sie stalo zobaczylenm swoja twarz i swoje oczy z ktorych wyplywalo zielone swiatlo troszke sie przestraszylem ale zrozumialem ze tak wlasnie ma byc.Udalo mi sie uzbierac troche informacji ktore sa juz w 100% sprawdzone:bardzo chetnie podziele sie nimi z wami poniewaz wierze ze na tym forum sa ludzie intelgetni ktorzy tak jak ja pragna sie dowiedziec co tak naprwde dzieje sie i dzialo na tym swiecie od milionow lat:)

A o to text:Moje Wcielenia.
Ostatnie wcielenie:Polska(Kobieta pochodzenia Zydowskiego ur 1885-1957)
13-wcielen Lemuria
14-wcielen Atlantyda
9-wcielen Ameryka Polnocna
1-wcielenie Ameryka Srodkowa
13-wcielen Ameryka Poludniowa
3-wcielenia Australia
13-Wcielen Europa(w tym to teraz)
13-Wcielen Azja

13-w moim zyciu jest to bardzo wazna liczba
Mam aktywne 4czakry,kolejna bedzie aktywna do 3 lat.

Lemuria
Czlowiek na Ziemi istnieje okolo 4 miliony lat,zostal przeniesiony na Ziemie z nie istniejacej juz planety Maldek.Czlowiek zostal zmodyfikowany genetycznie,zmniejszono nam liczbe helis do 2.
Zwierzeta Z Maldeka przeniesiono do Afryki.
Czlowiek Z Maldeka zostal umiejscowiony na Kontynecie Lemuria(MU).Ci pierwsi ludzie na Ziemii mieli jasno brazowy kolor skory,dzieki temperaturze jaka panowala na ich rodzimej planecie.Obcy ktorzy grzebali w naszej genetyce to tak zwani(annunaki)Jaszczury.
Lemuria zostala zniszczona okolo 400 tysiecy lat temu przez uderzenie Asteroidy.Okolo 350tysiecy lat temu Lemuria rozpadla sie na Kilka Mniejszych kontynentow(Australia,Antarktyda,Atlantyda,oraz wyspy na oceanie spokojnym)
Po rozpadzie kontynentow Lemurianie zamieszkali w Ameryce Poludniowej,Afryce,Europie oraz na Antarktydzie.

Na poczatku na Ziemii byli tylko ludzie o kolorze skory jasny braz,puzniej pojawili sie czarni,zolci,indianie i na koncu ludzie biali.Wczesniej jednak gdy Ziemie zamieszkiwali Jedynie obcy zwan potocznie (Bogami) ziemii zamieszkiwaly istoty przypominajace wygladem ludzi.
-Istoty o Niebieskiej skorze,wyzszi od ludzi zamieszkiwali Tereny Afrykanskie,wygineli okolo 300tysiecy lat temu.
-Istoty o dlugich uszach przypominajacy bardzo ludzi,czesciowo wygineli 100tysiecy lat temu jednak do dzis istnieja ich przedstawiciele:w Indiach mozna znalesc o nich bardzo duzo informacji,do tej rasy nalerzal Glownie Budda(byla to rasa bardzo inteligetna)

Atlantyda
Lezala miedzy Europa a Ameryka Polnocna,byla troszke mniejsza od Australii,otoczona wyspami.Atlantyda zostala przygotowana dla rasy Bialej ktora zostala sprowadzona oklo 100tysiecy lat temu.Klimat byl tam cieply.Atlantydzi byli bardzo inteligetni,posiadali nawet naped antygrawitacyjny,oraz specialne krysztaly ktore sluzyly im do podrozy w czasie.Krysztaly te(czesc z nich)znajduje sie w trojkacie bermudzkim........
Atlantydzie w pewnym momeci zycia zaczeli toczyc wojny z innymi rasami..
Ostatecznie Atlantyda zatonela okolo 28tysiecy lat temu,sprawca byly Bieguny ktore zmienily swoje polozenie.Atlanci opuscili swoj kontynent i udali sie na inne.Zalozyli Egipt okolo 26tysiecy lat temu.

Egipt
Sfinx ma okolo 22tysiace lat,ukryta jest w nim historia calej Atlantydy,sfinx na poczatku mial twarz lwa(symbol Atlantow)
12tysiecy lat temu Obcy ktorzy przybyli z Oriona wybudowali 4 piramidy
-egipt
-wlochy(jedna z pierwszych starożytnych cywilizacji totalnie zapomniana)
-Ameryka Srodkowa
-Azja zachodnio poludniowa(polwysep Jukatan)
Piramidy sluzyly jako przekaznik energii....
Piramidy zostaly zbudowane przy zbiornikach wodnych(czerpia energie)
Zostaly Zbudowane z Mysla o Ludziach.Wybudowane w miejscach gdzie znajduja się portale energetyczne.Sa takie 4 miejsca na Ziemii,Egipt,Wlochy,Izrael oraz Honduras.Piramidy caly czas SA aktywne,caly czas absorbuja energie i przekazuja ja Ziemii.Wlasnie Dlatego największe starożytne cywilizacje powstaly wlasnie w miejscach energetycznych portali.
Zbudowano je tuz przed Zmiana Biegunow...
Atlanci okolo 4tysiecy lat temu opuscili Egipt,czesc z nich opuscila ziemie a czesc udala sie pod.
Majowie(Potomkowie Atlantow)
Mieli Jasny kolor skory,nie skladali ofiar nie mieli takiej potrzeby..
Osiagneli 4 Poziom izostali zabrani z Ziemi przez Potopem ktory nastapil okolo 3tysiace lat temu.
Ostatnia Zmiana Biegunow miala miejsce 12tysiecy lat temu.I wlasnie po epoce lodowcowej nastapil potop......

Mars
Zycie tam ustalo okolo 4 miliony lat temu.Mars posiadal 3 zamieszkale kontynety,oraz 10 oceanow (mniejszych niz ziemskie)
Zwierzeta pochodzace z Marsa zamieszkuja wspolczesna Australie.
Na Marsie Istnieja Piramidy ktore sluza temu samemu co te na ziemii.

Maldek zniszczony okolo 4 miliony lat temu
Zwierzeta zamieszkujace wspolczesna Afryke pochodza wlasnie z Maldeka
Na Maldeku bylo 6 Kontynentow(zamieszkalych 3)

Ksiezyc jest z Ziemia okolo 650miliony lat.Jego ciemna strona jest zamieszkala.Ziemia ma okolo 8 miliardow Lat/

Wlochy(Wlosi Potomkowie lemurian)

Daty
2005 wrzesien trzesienie Ziemii na Oceanie Indyjskim
2005 Atak atomowy na Israel
2006 Asteroida
2007Smierc Papieza(wybor nowego Rzymianin)
2008czesciowe ujawnienie sie istot zamieszkujacych pod ziemia
2009-2011 III woja swiatowa Rosja zaatakuje Europe jednak polegnie(chiny)
2010 straszne kataklizmy nawiedza Ameryke Polnocna
2011 Ujawnienie sie Obcych
2012 Asteroida,Zmiana Biegunow oraz wejscie na Wyzsza Swiadomosc

pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze znajda sie osoby ktore tak jak ja posiadly ta zdolnosc i beda chcialy o tym porozmawiac:)

przyznaj SOG'a znawcy

Solis
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 21:27      [zgłoszenie]

Ja tez bym chcial bardzo znac swoje poprzednie wcielenia
Skad masz potwierdzenie autentycznosci tych poprzednich wcielen?
Kim jest dokladnie to wyzsze Ja? TO rozmowa z samym soba?

Zmieniony przez - Solis w dniu 2005-06-07 21:32:08

pozdrawiam

przyznaj SOG'a

raven20
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 21:38      [zgłoszenie]

Czesc Powiem Ci ze to wyglada na rozmowe ze samym soba ale tak naprawde to nie jest zwykla rozmowa.W moim przypadku lacze sie z Wyzszym Ja(Jest to twoja Podswiadomosc ktora pamieta twoje wszytskie poprzednie wcielenia poniewaz przez te wszystkie wcielenia jest razem z toba,pozatym ma ogulna wiedze,chociaz nie powiem czasem nie chce mi wyjawic informacji na pewien temat)Przez caly czas sprawdzam te informacje,i caly czas dostaje te same odpowiedzi,ktore moim zdaniem tworza prawdziwa Historie czlowieka na tej Planecie Pozdrawiam

przyznaj SOG'a znawcy

Solis
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 21:41      [zgłoszenie]

Jak wyglada taka rozmowa ze swoja podswiadomoscia? Rozmawiasz z nia we snie?

pozdrawiam

przyznaj SOG'a

lefiatan
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 21:51      [zgłoszenie]

Gość albo sobie robi jajua i kopiuje te ******ły z jakieś nawiedzonej strony albo sam jest ostro nawiedzony

przyznaj SOG'a

Rascoon
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 21:52      [zgłoszenie]

Te twoje sny wyglądają mi na zlepek informacji powszechnie znanych ludzia interesującymi się starożytnymi cywilizacjami, historią ludzkości itp. Można w nich znaleźć przesłania plejadan (wątpię czy sa prawdziwe), mocno naciągnięte teorie Danikena (nie powiem niektóre całkiem ciekawe)no i na deser dochodzi kod Biblii. Jednak nie mnie oceniać czy twoje sny sa prawdziwe. A i jeszcze jedno to odwołanie do inteligencji ludzi... Normalnie jest śmieszne.

PS, co do śmierci papieża.. Piszesz ze nastąpi w 2007... Jednak miała ona miejsce w roku obecnym. Możliwe ze chodzi Ci o innego papieża niż Jan Paweł II

przyznaj SOG'a

fenio1
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 21:55      [zgłoszenie]

no przeciez to jest ze benedykt XVI umrze w 2007 i wybiara jakiegos rzymskiego

wrocileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem !!!!

przyznaj SOG'a

raven20
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 22:07      [zgłoszenie]

Rozmawiam na jawie nie podczas snu,Mozecie wierzyc lub nie zalozylem ten temat tylko poto aby sie dowiedziec czy ktos jeszcze praktykuje to a nie sluchac prymitywnych obelg lefiatan idz sie przejsc moze ci przejdzie i jezeli ci to nie pasi co ja tu pisze to nie musisz tego czytac sry ale nie kopiowalem tego z zadnej strony...

przyznaj SOG'a znawcy

paVulon_
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 22:13      [zgłoszenie]

Więc twierdzisz że w TYM roku bedzie miało miejsce ponowne użycie najstraszliwszej broni którą skonstruował człowiek ? Moglbys zapytac swojego "JA" o to kto bedzie sprawca tego ataku i podac dokladna date ?

There is no fear Pav is here ;)

przyznaj SOG'a

lefiatan
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 22:23      [zgłoszenie]

Naprawde uwierz mi ale myśląc rozsądnie ciężko cie uznać za normalnego biorąc pod uwagę to co piszesz, twoje wywody są jeszcze mniej prawdopodobne jak teorie Pajaka. Takich "proroków" jak ty było już wielu a jakoś ich przepowiednie się nie spełniły. Radzę ci szybką wizytę u psychologa.
Pozdrawiam

Zmieniony przez - lefiatan w dniu 2005-06-07 22:33:24

przyznaj SOG'a

grant2
 Wysłana - 7 czerwiec 2005 22:44      [zgłoszenie]

Jestem ciekawy czy cos Ci sie juz sprawdzilo. Bo powiem szczerze ze nie wiem na jakiej podstawie ufasz swoim wizjom.
I co zrobisz gdy Izrael w spokoju, no wzglednym spokoju, doczeka sylwestra?
Troche dlugo to weryfokowac. Moze faktycznie bys zaczerpnal wiedzy na temat dokladnej daty ataku?

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 83 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Prawda o Zyciu w Przeszlosci!

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83

wersja lo-fi
Vancouver 2010

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL