Forum Zjawisk Niewyjaśnionych
zagadki ludzkości tajemnicze sprawy

∑ temat został odczytany 586 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ZJAWISKA | Nasze przeżycia/historie
Przebudzony w nocy 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Przebudzony w nocy"   

Slipknot19
 Wysłana - 2 luty 2010 14:44        | zgłoś naruszenie regulaminu

Cała sytuacja miała miejsce w niedziele zeszłego tygodnia. Około 3 nad ranem zadzwonił do mnie kolega krzyczał tak, że nie dałem rady utrzymać słuchawki koło ucha. Wspomnę że kolega jest strasznie wierzący w to co głosi kościół biblia ict.itd Gdy się trochę uspokoił mówił że o 3 rano obudziły go głosy w mieszkaniu zaniepokoił się ponieważ mieszka sam. Gdy poszedł sprawdzić w pokoju włączony był telewizor grało radio i jakaś gra na komputerze gdy doszedł do kuchni na krześle siedziała postać kolega w przypływie irytacji zaczął na nią krzyczeć postać wstała podeszła do niego i kładąc mu rękę na ramieniu powiedziała że koniec jest bliski. Nie mógł przełknąć śliny tak się przestraszył. Postać powiedziała do niego żeby się nie martwił bo tu nie chodzi o niego i oznajmiła mu że wyjdzie raz od last swego istnienia przez drzwi.W poniedziałek rano w wypadku samochodowym zginął jego ojciec. Co o tym sądzicie proroczy realistyczny sen czy sytuacja realna.

Kolega ciągle gada o godzinach demonów, duchach, itd. Ja osobiście nie wierzę w demony:D

Zmieniony przez - Slipknot19 w dniu 2010-02-02 14:45:52

przyznaj SOG'a

skowoo
 Wysłana - 2 luty 2010 16:29      [zgłoszenie]

Jak dla mnie to troszku zbyt filmowe. Jeśli to prawda to na 99% sen.

przyznaj SOG'a

Muffins
 Wysłana - 2 luty 2010 22:47      [zgłoszenie]

Raczej sen. Pół zaświatów nie zbiera się, żeby powiadomić szarego Kowalskiego o śmierci jego ojca.

przyznaj SOG'a

sniper0
 Wysłana - 8 luty 2010 10:55      [zgłoszenie]

Jeśli wierzyć ze to prawda no to jak chcecie to inaczej wytłumaczyć ??NIE PIERWSZY I NIE OSTATNI RAZ pewnie usłyszymy takie historie .Czasem tak bywa ale w wiekszości przypadkow o których wiem to raczej w chwili smierci coś sie działo dziwnego rodzinie osoby która odeszła ......

TYLKO UMARLI ZOBACZĄ KONIEC WOJNY

przyznaj SOG'a

akaata
 Wysłana - 8 luty 2010 11:43      [zgłoszenie]

do mojego meza przychodza we snie zmarli czlankowie rodziny zawsze gdy ktos z bliskich ma umrzec... w tym roku tez przyszli... pochowalismy jego stryja...

przyznaj SOG'a

shefu
 Wysłana - 8 luty 2010 17:18      [zgłoszenie]

Mamy dwie możliwości

Albo ta historia jest prawdą albo fikcją

mamy dwie możliwości _ _
czyli 50 /50 %

Więc ...

Forum jest anonimowe a anonimowość ułatwia kłamanie...

" Ja panie Paździoch to się wypycham dla Idei"
- Ferdynand Kiepski/Polsat
17:51

przyznaj SOG'a

akaata
 Wysłana - 9 luty 2010 08:16       [zgłoszenie]

albo jakis troll... sieciowy he he

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Przebudzony w nocy

wersja lo-fi