| Autor |
"Przebudzony w nocy" |
|
|
Slipknot19
|
|
Wysłana - 2 luty 2010 14:44 | zgłoś naruszenie regulaminu
Cała sytuacja miała miejsce w niedziele zeszłego tygodnia. Około 3 nad ranem zadzwonił do mnie kolega krzyczał tak, że nie dałem rady utrzymać słuchawki koło ucha. Wspomnę że kolega jest strasznie wierzący w to co głosi kościół biblia ict.itd Gdy się trochę uspokoił mówił że o 3 rano obudziły go głosy w mieszkaniu zaniepokoił się ponieważ mieszka sam. Gdy poszedł sprawdzić w pokoju włączony był telewizor grało radio i jakaś gra na komputerze gdy doszedł do kuchni na krześle siedziała postać kolega w przypływie irytacji zaczął na nią krzyczeć postać wstała podeszła do niego i kładąc mu rękę na ramieniu powiedziała że koniec jest bliski. Nie mógł przełknąć śliny tak się przestraszył. Postać powiedziała do niego żeby się nie martwił bo tu nie chodzi o niego i oznajmiła mu że wyjdzie raz od last swego istnienia przez drzwi.W poniedziałek rano w wypadku samochodowym zginął jego ojciec. Co o tym sądzicie proroczy realistyczny sen czy sytuacja realna.
Kolega ciągle gada o godzinach demonów, duchach, itd. Ja osobiście nie wierzę w demony:D
Zmieniony przez - Slipknot19 w dniu 2010-02-02 14:45:52
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
skowoo
|
|
Jak dla mnie to troszku zbyt filmowe. Jeśli to prawda to na 99% sen. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Muffins
|
|
Raczej sen. Pół zaświatów nie zbiera się, żeby powiadomić szarego Kowalskiego o śmierci jego ojca. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
sniper0
|
|
Jeśli wierzyć ze to prawda no to jak chcecie to inaczej wytłumaczyć ??NIE PIERWSZY I NIE OSTATNI RAZ pewnie usłyszymy takie historie .Czasem tak bywa ale w wiekszości przypadkow o których wiem to raczej w chwili smierci coś sie działo dziwnego rodzinie osoby która odeszła ......
|
|
|
akaata
|
|
do mojego meza przychodza we snie zmarli czlankowie rodziny zawsze gdy ktos z bliskich ma umrzec... w tym roku tez przyszli... pochowalismy jego stryja... | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
shefu
|
|
Mamy dwie możliwości
Albo ta historia jest prawdą albo fikcją
mamy dwie możliwości _ _
czyli 50 /50 %
Więc ...
Forum jest anonimowe a anonimowość ułatwia kłamanie...
17:51 | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
akaata
|
|
|