Witam
Forum jest juz na tyle duze ze mozna powaznie pomyslec o tym o czym myslalem od dawna.
Juz od jakiegos czasu próbuję pozyskać jakiegoś "sponsora". Chodzi mi tutaj np. o kogoś kto za pieniądze wykupiłby reklamę na forum (tak jak rzecz ma sie na SFD) lub w inny sposób pomógłby nam.
Jako że nie smiem wogole prosic Was abyscie wykladali swoje wlasne pieniadze, chcialbym zaproponowac abyscie porozsylali maile po roznych ludziach i instytucjach wlasnie w sprawie reklamy.
Jak wiadomo platna reklama = pieniadze (nawet niewielkie) a pieniadze = nagrodom ktore moznaby rozdawac przy kazdej okazjii, a jak wiadomo nagrody = wiecej userow :)
Prosze o Wasze opinie.
Baksu
Hm... Pomysł ciekawy. Możnaby zaatakować redakcję Nieznanego Świata w tej sprawie.
"It was far across the sea when the devil got a hold of me. He wouldn't set me free so he kept me soul for ransom. () He's the meanest thing that I have found in all me days of wandering. ()I rounded circles everyway. He turned to me and he did say: I thin you're leading me astray. I want your soul me belle!"
Pozyskanie sponsorów=więcej kasy=Baksu zadowolony=wyższe kieszonkowe z procentów na rzecz forum=więcej osób=lepszy klimat=ale nie kosztem ludzi tylko własnym wysiłkiem=
"HIP HOP=>To kultura z którą utożsamiam się i trwam w tym moi ludzie,muzyka i blanty..."
BORIXON=>BRX
1)Pozyskanie sponsorów=więcej kasy
Co to znaczy wiecej??? Jesli chcesz wiedziec to ja nie mam ZADNYCH pieniedzy z tego forum, wiec w zadnym wypadku nie mozna mowic "wiecej"
2)więcej kasy=Baksu zadowolony
j/w
3)Baksu zadowolony=wyższe kieszonkowe z procentów na rzecz forum
Jestes poprostu smieszny
4)wyższe kieszonkowe z procentów na rzecz forum=więcej osób
j/w.
5) więcej osób=lepszy klimat
Co do tego sie zgodze
6)ale nie kosztem ludzi tylko własnym wysiłkiem
Sluchaj: Forum to zostalo zalozone z mojej inicjatywy i ja od samego poczatku wkladam prace aby ono funkcjonowalo i rozwijalo sie, wiec nie mow mi tu o wysilku. Jak juz powiedzialem nie mam z tego ZADNEGO zysku. Poprostu nadchodzi taki czas ze trzeba by pomyslec o pieniazkach, ale tez nie do mojej kieszeni tylko na jakies nagrody ktore moznaby rozdawac na forum.
Nie kłóćcie mi się tu o pieniądze, których jeszcze nie ma, bo jak kaczuchy ustrzelę PAX POWIADAM! I lepiej pomyślcie o tym NŚu.
"It was far across the sea when the devil got a hold of me. He wouldn't set me free so he kept me soul for ransom. () He's the meanest thing that I have found in all me days of wandering. ()I rounded circles everyway. He turned to me and he did say: I thin you're leading me astray. I want your soul me belle!"
Niby za co chcesz nagradzać ludzi i czym?Nie trzeba nagradzać żeby zachęcić tym ludzi do wkladu w forum.To forum gromadzi ludzi ale nie dlatego że jest ladne graficznie czy w inny sposób tylko dlatego Że interwesuje się takimi tematami i robi to z wlasnej nieprzymuszonej woli.pozdrawiam