Forum Zjawisk Niewyjaśnionych
zagadki ludzkości tajemnicze sprawy

∑ temat został odczytany 905 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ZJAWISKA | Sprawy forum
Wspólna akcja 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Wspólna akcja"   

baksu
emerytura
 Wysłana - 26 grudzień 2003 23:12        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam
Forum jest juz na tyle duze ze mozna powaznie pomyslec o tym o czym myslalem od dawna.
Juz od jakiegos czasu próbuję pozyskać jakiegoś "sponsora". Chodzi mi tutaj np. o kogoś kto za pieniądze wykupiłby reklamę na forum (tak jak rzecz ma sie na SFD) lub w inny sposób pomógłby nam.
Jako że nie smiem wogole prosic Was abyscie wykladali swoje wlasne pieniadze, chcialbym zaproponowac abyscie porozsylali maile po roznych ludziach i instytucjach wlasnie w sprawie reklamy.
Jak wiadomo platna reklama = pieniadze (nawet niewielkie) a pieniadze = nagrodom ktore moznaby rozdawac przy kazdej okazjii, a jak wiadomo nagrody = wiecej userow :)
Prosze o Wasze opinie.
Baksu

Moderator Forum Zjawisk Niewyjasnionych

KLIKNIJ
[forumzn.katalogi.pl]

Teos
 Wysłana - 26 grudzień 2003 23:47      [zgłoszenie naruszenia]

Hm... Pomysł ciekawy. Możnaby zaatakować redakcję Nieznanego Świata w tej sprawie.

"It was far across the sea when the devil got a hold of me. He wouldn't set me free so he kept me soul for ransom. () He's the meanest thing that I have found in all me days of wandering. ()I rounded circles everyway. He turned to me and he did say: I thin you're leading me astray. I want your soul me belle!"

<CZŁONEK SNP> - [http://www.ufd.pl/topic.asp?topic_id=459]
<Rycerz ZOJu>

Anonim
 Wysłana - 27 grudzień 2003 12:06      [zgłoszenie naruszenia]

Pozyskanie sponsorów=więcej kasy=Baksu zadowolony=wyższe kieszonkowe z procentów na rzecz forum=więcej osób=lepszy klimat=ale nie kosztem ludzi tylko własnym wysiłkiem=

"HIP HOP=>To kultura z którą utożsamiam się i trwam w tym moi ludzie,muzyka i blanty..."
BORIXON=>BRX

baksu
emerytura
 Wysłana - 27 grudzień 2003 23:24      [zgłoszenie naruszenia]

van dal 2 :

1)Pozyskanie sponsorów=więcej kasy
Co to znaczy wiecej??? Jesli chcesz wiedziec to ja nie mam ZADNYCH pieniedzy z tego forum, wiec w zadnym wypadku nie mozna mowic "wiecej"

2)więcej kasy=Baksu zadowolony
j/w

3)Baksu zadowolony=wyższe kieszonkowe z procentów na rzecz forum
Jestes poprostu smieszny

4)wyższe kieszonkowe z procentów na rzecz forum=więcej osób
j/w.

5) więcej osób=lepszy klimat
Co do tego sie zgodze

6)ale nie kosztem ludzi tylko własnym wysiłkiem
Sluchaj: Forum to zostalo zalozone z mojej inicjatywy i ja od samego poczatku wkladam prace aby ono funkcjonowalo i rozwijalo sie, wiec nie mow mi tu o wysilku. Jak juz powiedzialem nie mam z tego ZADNEGO zysku. Poprostu nadchodzi taki czas ze trzeba by pomyslec o pieniazkach, ale tez nie do mojej kieszeni tylko na jakies nagrody ktore moznaby rozdawac na forum.

KLIKNIJ
[forumzn.katalogi.pl]

Teos
 Wysłana - 28 grudzień 2003 00:57      [zgłoszenie naruszenia]

Nie kłóćcie mi się tu o pieniądze, których jeszcze nie ma, bo jak kaczuchy ustrzelę PAX POWIADAM! I lepiej pomyślcie o tym NŚu.

"It was far across the sea when the devil got a hold of me. He wouldn't set me free so he kept me soul for ransom. () He's the meanest thing that I have found in all me days of wandering. ()I rounded circles everyway. He turned to me and he did say: I thin you're leading me astray. I want your soul me belle!"

<CZŁONEK SNP> - [http://www.ufd.pl/topic.asp?topic_id=459]
<Rycerz ZOJu>

Anonim
 Wysłana - 30 grudzień 2003 11:38      [zgłoszenie naruszenia]

ciekawe jakie nagrody i za co?Mateo jakoś nie rozdaje nagród ale to inna sprawa bo on jest adminem...

"HIP HOP=>To kultura z którą utożsamiam się i trwam w tym moi ludzie,muzyka i blanty..."
BORIXON=>BRX

baksu
emerytura
 Wysłana - 30 grudzień 2003 17:44      [zgłoszenie naruszenia]

>>>Mateo jakoś nie rozdaje nagród ale to inna sprawa bo on jest adminem...

Bo SFD nie potrzebuje juz zadnej reklamy i dlatego Mateo sprzedaje a nie rozdaje.

KLIKNIJ
[forumzn.katalogi.pl]

van.dal
 Wysłana - 23 lipiec 2004 17:11      [zgłoszenie naruszenia]

Niby za co chcesz nagradzać ludzi i czym?Nie trzeba nagradzać żeby zachęcić tym ludzi do wkladu w forum.To forum gromadzi ludzi ale nie dlatego że jest ladne graficznie czy w inny sposób tylko dlatego Że interwesuje się takimi tematami i robi to z wlasnej nieprzymuszonej woli.pozdrawiam

:-D van.dal bandyto rapa psycho ragga psycho:-D

:-(Mówią żyj chwilą-krzyczą carpe diem...)-:
:-(Mówią żyj chwilą-świat umiera dzień za dniem...)-:

baksu
emerytura
 Wysłana - 23 lipiec 2004 23:52      [zgłoszenie naruszenia]

szybko odpisales :)

van.dal
 Wysłana - 24 lipiec 2004 02:47       [zgłoszenie naruszenia]

ach twoja inteligencja mnie zadziwia jesteś naprawde bystrym i dobrym człowiekiem ludzie powinni brać z ciebie przykład.kochany jesteś.Pozdrawiam

:-D van.dal bandyto rapa psycho ragga psycho:-D

:-(Mówią żyj chwilą-krzyczą carpe diem...)-:
:-(Mówią żyj chwilą-świat umiera dzień za dniem...)-:

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wspólna akcja

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL